Ett liv

Hur kan nått så fint vara mitt, vårat? Tänker jag varje gång jag ser henne. Ett litet barn, en pytteliten person, en människa.
En liten människa med en egen personlighet, som ler när jag pratar med henne. En liten människa som kramar mitt finger och på nått sätt känner sig trygg på mitt bröst.
Hon är våran. Bara våran, den där lilla tjejen. Våran lilla prinsesskorv.

Våran dotter.




Everybody wants happiness, nobody wants pain. But you cant have a rainbow without a little rain.

Så tänkte alltså sätta ihop ett inspirationscollage med inredning som tema.. Slutade med att jag hittade saker för 20.000 sammanlagt, och då inga dyra möbler utan massa småfix.
Får sätta mig imorrn och välja ut några favoriter och klippa ihop!

Funderade förresten på att börja fota alla dessa pyssel jag tillfredsställer mig med om dagarna. In progress bilder och färdiga resultat, något som kanske skulle vara utav intresse?

Nej, från och med nu ska jag inte köpa ett enda klädesplagg förens jag har nått min målvikt på 65kg. Det ska bli mitt nyårslöfte, istället ska jag handla inredning!
Vad har ni för nyårslöften?




Frulle (fulaste ordet)

Frukost idag blev en knäckemacka med leverpastej och naturell yoghurt mixat med ett par frysta jordgubbar som jag tinat i micron! Puss.




Sooovdags!?!??!!!!?!??!!?

Igår natt runt. Ett snåret fick jag ett par schyssta idéer till tavlorna jag lovat att måla till en tjej. Idéer och jätteinspiration.

Så det var ju bara att plocka fram färger och penslar.
Helt plötsligt var klockan 5 på morgonen och Fredriks alarm ringde.
Så idag har jag mer eller mindre sovit halva dagen. Inte helt oväntat.

Längtar som en idiot tills vi båda har jobb och kan flytta till en stor, nybyggd lägenhet! En lägenhet med öppen planlösning, en lägenhet med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.
Oj vad det ska inredas då, lägger in en inspirationsbild sålänge.

Bilderna kommer från http://ruhedefalk.blogspot.se/?m=0




Frukost

Frukostintag dåra, omelett på två ägg, lite champinjoner och parmesanost. En kopp kaffe med lite mjölk i och ett stort glas vatten.
Ska skriva ner allt jag behöver få gjort också sen påbörja dagen.
Har vart vaken sen halv åtta, men började morgonen med att kolla på en ganska kass film.




John Blund

Jaha, vart fan är han!?

Imorrn tänkte jag testa en ny teknik för att få bukt på vardagen och få saker gjorda!
-gå upp klockan 6 när Alice ätit klart och jag faktiskt är pigg.
-äta någon nyttig och simpel frukost.
-dricka en kopp kaffe.
-ringa och väcka syrran.
-ta en promenad med lilltjejen.
-diska.
-plocka in dom rena kläderna i garderoben.
-rensa ur Alice garderob från kläder hon växt ur.
-ringa och säga upp försäkringen.





Lördag hela veckan

Tjenare, är så jävla trött att jag håller på att dö.
Men måste hålla mig vaken några timmar till... Och under tiden roar jag mig med att spela playstation move, hämtade ut det idag.




Barnvakt

Inatt sov jag ingenting alls, försökte somna men ni vet när man knappt kan flytta på sig får man lätt ont i kroppen, strax efter fem somnade jag, då gick Fredrik upp så jag tog hans plats. Väl medveten att Alice vill ha mat kl 6.... Såklart var F försenad så han hann ej byta blöja som han brukar göra på morgonen så det var bara att pallra sig upp strax innan sex och sen mata henne. Sen somna om somna om och sen upp igen vid halv åtta då jag skulle vara barnvakt åt min systerdotter.
Hon är två, vet ni hur mycket det är att tänka på när dom är sådär små? Hon hittar allt man hade glömt bort att man hade, hon plockar i julgranen. Alla saker man är rädd om som man har framme går lätt sönder då hon ska pilla på allt.

Men hon är rolig.
Än sålänge har vi sprungit fram och tillbaka i lägenheten för att trötta ut henne och badat. Nu sover hon middag.
Som tur är har jag en morgontrött dotter som fortfarande sover, men börjar vakna lite nu, gissar att hon börjar bli lite hungrig.
Puss




Jaha, vad tycker ni!?

Borde kanske börja blogga igen. Få ur mig alla tankar och idéer. Kanske får mig att vilja göra saker om dagarna, göra mig fin, sminka mig, gå ut och gå m.m. Just nu är jag bara mamma.
Mamma åt världens finaste lilla Alice som är 11veckor gammal.

Att vara mamma är enklare än vad jag trodde, hon är verkligen världens snällaste lilla tjej. Oftast. Ibland vill jag bara sätta mig i ett hörn och gråta utav frustration och ilska. Men iallafall 8 gånger av tio är hon fantastisk, sover ofta i sin egna säng och så vidare. Även om det är jättemysigt att ha henne i våran säng, men man sover sämre.

Just nu ligger hon bredvid mig, jag har ungefär en halvmeter att sova på. Idag har nämligen jag och Fredrik legat nerbäddade nästan hela dagen för att vi är sjuka vilket betyder att fröken och sovit mer eller mindre hela dagen, så det känns inte så värt att försöka flytta på henne utifall att hon vaknar... Fredrik ska ändå upp om 2 halv timme så då tar jag hans plats istället.

Oj, nu blir det mycket mamma prat. Men vafan. Det är nu det börjar bli roligt att vara förälder förresten, man kan nästan se nya saker varje dag som hon utvecklas med. Hon börjar bli en egen person och inte bara ett litet spädbarn. Hon lyfter huvet jättebra när hon ligger på mage, några dagar innan jul gjorde hon det för första gången och nu gör hon det prick hela tiden. Hon har väl upptäckt att man ser så mycket mer då än att bara ligga och stirra upp i taket. Min fina Alice❤




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!